Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Zeker niet. We begeleiden je door het gehele proces en adviseren je aan de hand van onze jarenlange kennis en ervaring.

Er is inderdaad een minimale afname, maar dit is afhankelijk van verschillende aspecten. Bijvoorbeeld wat de verwachte afzet voor de komende jaren is. Neem gerust contact op om je ideeën te bespreken.

In het kort: vrijwel alle soorten thee en kruiden. We hebben een zeer groot netwerk en jarenlange relaties met vaste productiepartners. Hierdoor weten we precies wat mogelijk is.

We hebben drie mooie merken, namelijk Tea of Life , Bradley’s en Sunleaf. Binnen elk merk zijn weer verschillende lijnen met elk eigen kenmerken die passen bij een specifieke behoefte.

Wil je advies over welke lijn bij jouw bedrijf past? Check dan Onze Merken of neem contact met ons op.

Werken bij Axxent is inderdaad heel leuk! We zijn altijd op zoek naar talent. Check de Vacatures op deze site of mail een korte motivatie naar Boukje@masters-in-tea.com.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Leuk dat je enthousiast bent over onze merken!

Bradley’s is exclusief verkrijgbaar in de horeca om zo echt een speciaal moment te creëren. Wel kun je als MKB-er via onze Bradley’s-webshop thee bestellen (met KVK-nummer).

Voor Tea of Life is er een speciale lijn ontwikkeld voor consumenten. Deze biologisch gecertificeerde lijn is verkrijgbaar bij Jumbo en Drogisterij DA.

Sunleaf is niet direct te koop voor consumenten.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook.