Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Zeker niet. We begeleiden je door het gehele proces en adviseren je aan de hand van onze jarenlange kennis en ervaring.

Er is inderdaad een minimale afname, maar dit is afhankelijk van verschillende aspecten. Bijvoorbeeld wat de verwachte afzet voor de komende jaren is. Neem gerust contact op om je ideeën te bespreken.

In het kort: vrijwel alle soorten thee en kruiden. We hebben een zeer groot netwerk en jarenlange relaties met vaste productiepartners. Hierdoor weten we precies wat mogelijk is.

We hebben drie mooie merken, namelijk Tea of Life , Bradley’s en Sunleaf. Binnen elk merk zijn weer verschillende lijnen met elk eigen kenmerken die passen bij een specifieke behoefte.

Wil je advies over welke lijn bij jouw bedrijf past? Check dan Onze Merken of neem contact met ons op.

De Tea of Life Professional range heeft een Fairtrade Organic lijn met 12 heerlijke smaken. Van een klassieke Engelse Melange tot een verrassende Groene thee Matcha Aardbei. Voor meer info check www.tea-of-life.nl

De Bradley’s range heeft een Organic lijn met 15 varianten. Ook deze lijn bevat uiteenlopende smaken, zoals een heerlijke Pomegranate & Cinnamon. Voor meer info check www.bradleys.nl

Tea of Life Organic is heerlijke biologische thee voor thuis en vind je in de schappen van Jumbo, Drogisterij DA en DEKA.

De Tea of Life Professional range heeft twee ranges die beide Fairtrade gecertificeerd zijn. Van een klassieke Engelse Melange tot een verrassende Groene thee Matcha Aardbei. Voor meer info check check www.bradleys.nl

De thee van Bradley’s is Fairtrade gecertificeerd. Van luxe piramidevormige theezakjes uit de Piraminis en Pyramids lijn tot de envelopjes uit de Organic, Favourites en Originals range. Voor meer info check check www.bradleys.nl

Tea of Life stroomt komende tijd in als Fairtrade en is heerlijke thee voor thuis. De kruidenblends van Tea of Life vind je in de schappen van Jumbo, check www.bradleys.nl en check www.bradleys.nl.

Werken bij Axxent is inderdaad heel leuk! We zijn altijd op zoek naar talent. Check de Vacatures op deze site of mail een korte motivatie naar Boukje@masters-in-tea.com.

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Leuk dat je enthousiast bent over onze merken!

Bradley’s is exclusief verkrijgbaar in de horeca om zo echt een speciaal moment te creëren. Wel kun je als MKB-er via onze Bradley’s-webshop thee bestellen (met KVK-nummer).

Voor Tea of Life is er een speciale lijn ontwikkeld voor consumenten. Deze biologisch gecertificeerde lijn is verkrijgbaar bij Jumbo en Drogisterij DA.

Sunleaf is niet direct te koop voor consumenten.

Goed dat je doorvraagt! Op onze website en in ons Impact Report kun je één en ander lezen over onze manier van werken. Maar dat zijn natuurlijk onze eigen woorden. Om objectief aan te tonen dat Axxent zich met veel energie inzet voor een positieve impact op mens en milieu is er de B Corp Certificering. Sinds april 2024 kunnen wij met trots vertellen dat wij officieel gecertificeerd zijn als B Corp en aansluiten bij de B Corp Movement.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Liever bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook.