Onze merken

Altijd een theeconcept dat past

Elk van onze merken voorziet in een specifieke behoefte.

Zo is de Tea of Life Fairtrade (bio) lijn een perfect concept voor de out-of-home markt. Deze duurzame thee gaat onder andere naar ziekenhuizen, instellingen en kantoren.

Voor de horeca is Bradley’s een mooi concept. Alle Bradley’s thee is Fairtrade gecertificeerd en één van de lijnen is daarnaast ook biologisch. De bekende Piraminis range is een innovatief cadeaudoosje met piramidevormig zakje. Zo speelt deze lijn in op de beleving die in de horeca zo belangrijk is.

Met Sunleaf heb je een high value for money concept in handen: volledig duurzaam, maar zonder fratsen.

Advies nodig? Neem contact op en we denken met je mee!

Voor op het werk | Tea of Life

Het perfecte concept voor de out-of-home markt. Deze duurzame thee gaat onder andere naar ziekenhuizen, instellingen en kantoren.

Fairtrade | Een breed assortiment aan heerlijke smaken, verpakt in een stijlvol doosje. Ook is er een volumebox en assortimentsbox beschikbaar.
Fairtrade Organic | Pure fairtrade biologische smaken. Het assortiment bestaat uit traditionele smaken zoals Earl Grey en Engelse melange, maar ook trendy smaken zoals de Citroen Gember infusie en een Witte thee Cranberry.

Tea of Life is Fairtrade en SKAL (biologisch) gecertificeerd. Deze topkeurmerken scoren hoog op het gebied van controle, transparantie en milieu, dierenwelzijn of mens en werk. Meer info? Check de Tea of Life website.

Exclusief voor de horeca | Bradley's

Ook bieden we een onderscheidend theemerk exclusief voor de horeca: Bradley’s.
Zo is theedrinken echt een ervaring die zich onderscheidt van thuisconsumptie.

Piraminis | Het premium theeconcept in een kleurrijk cadeaudoosje dat garant staat voor kwaliteit en beleving.
Pyramids | Het piramidevormige theezakje in een vierkante envelop. Wel de luxe, net wat eenvoudiger verpakt.
Organic | Een bewuste keuze voor fairtrade biologische thee én bijzondere on-trend smaken. Verpakt in stijlvolle, pastelkleurige envelopjes.
Favourites | Een selectie van all time favorieten en toegankelijke trendsmaken. Verpakt in een envelopje met prachtige productfotografie van de ingrediënten.
Originals | De perfecte keuze als gemak en efficiency voorop staan. De all time favourite English Blend in volumeverpakking.

Bradley’s is Fairtrade en SKAL (biologisch) gecertificeerd. Deze topkeurmerken scoren hoog op het gebied van controle, transparantie en milieu, dierenwelzijn of mens en werk. Meer info? Check de Bradley’s website.

Sunleaf-Ginger-Lemongrass

Voor op het werk en bij catering | Sunleaf

Met Sunleaf heb je een high value for money concept in handen: volledig duurzaam, maar zonder fratsen. Handig voor bij een ontbijtbuffet of naast de koffiemachine.

Twaalf heerlijke smaken in strakke en kleurrijk vormgegeven envelopjes. Ook verkrijgbaar in handige volumebox.

Private Labels

Tegelijkertijd onderscheiden we ons met maatwerk voor Private Labels. We creëren unieke verpakkingsconcepten voor onder andere (biologische) winkels, gezondheidswinkels, supermarktketens en de out-of-home-markt.

We nemen je mee in de wereld van thee en bespreken onder andere geschikte blends, verpakkingen en certificeringen. Het resultaat? Jouw eigen tailor made theeconcept dat perfect aansluit op jouw doelgroep.

Contact