Axxent: dé leverancier van duurzame thee

Met innovatieve en verrassende theeconcepten

Thee leverancier met impact

Axxent Masters in Tea bestaat ruim 15 jaar en is uitgegroeid tot internationale leverancier van thee. Vanuit de wens om de traditionele theemarkt te verrijken met verrassende en duurzame theeconcepten, richten we ons inmiddels op een breed scala aan markten.

Onze kracht zit in onze duurzame aanpak. Onze duurzame thee wordt geproduceerd in onder andere Sri Lanka en India. In tegenstelling tot de meeste andere merken wordt onze thee geplukt, verwerkt én verpakt in het land van oorsprong. Zo is er voor meer mensen een baan en dragen we met Axxent Masters in Tea bij aan een groeiende lokale economie. Jouw kopje thee heeft daardoor invloed op hun leven en dat van hun families.

Wij zijn van mening dat een impact creëren op de duurzaamheid in ons eigen land even belangrijk is als de lokale leef- en woonomstandigheden in onze productielanden. Zo helpen wij de lokale gemeenschappen rondom de theevelden met een betere huisvesting, goede kinderopvang en makkelijke toegang tot de gezondheidszorg. In tegenstelling tot andere theemerken, kiezen wij ervoor om impact te creëren als full service theeleverancier, als private label fabrikant maar ook als mens. Doe je mee?

De afgelopen jaren hebben wij ons gevestigd als internationale theeleverancier met duurzame concepten in een brede markt: van retail tot out-of-home en van eigen merk tot private label. In april 2024 zijn we officieel erkend als B Corp, wat betekent dat we onderdeel zijn van een wereldwijde beweging die zich inzet voor een positieve impact op werknemers, gemeenschappen en het milieu. Kortgezegd, Axxent is dé leverancier van duurzame thee.

Onze theeconcepten zijn duurzaam, innovatief en origineel. Blends en verpakkingen worden altijd naar wens samengesteld.

Onze theemerken

Voor de retail en out-of-home markten ontwikkelen en vermarkten wij unieke én duurzame theeconcepten. Zowel nationaal als internationaal. Dat doen we met onze merken Tea of Life, Sunleaf en Bradley’s. Elk van deze merken voorziet in een specifieke behoefte binnenin deze markten. Wil je weten welk merk het best bij jouw wensen past? Neem contact op en we denken met je mee.

Onze theemerken

Voor de retail en out-of-home markten ontwikkelen en vermarkten wij unieke én duurzame theeconcepten. Zowel nationaal als internationaal. Dat doen we met onze merken Tea of Life, Sunleaf en Bradley’s. Elk van deze merken voorziet in een specifieke behoefte binnenin deze markten. Wil je weten welk merk het best bij jouw wensen past? Neem contact op en we denken met je mee.

uniekeverpakking-floweringtea-theebloem

Private label thee producent

Als full service thee leverancier betekent het dat we bij Axxent Masters in Tea gaan voor een oplossing, en dus een product, op maat van de wens van de klant.

Thee inkopen is bij ons heel gemakkelijk. We communiceren altijd eerlijk en duidelijk en onze werkwijze is persoonlijk. Duurzame en lange zakenrelaties; daar gaat het ons om.

Als full service thee leverancier én private label fabrikant zijn we van begin tot het einde betrokken bij de gehele keten: van productontwikkeling tot productie en voorraadbeheer. De jarenlange relatie met onze productiepartners zorgt ervoor dat we een constante kwaliteit kunnen leveren voor elk product. Het is onze bedoeling jou te ontzorgen en adviseren met onze full service (duurzame) aanpak.

Onze missie

We zijn totaalleverancier van duurzame theeproducten. Daarnaast zijn we innovatief en gaan we altijd voor haalbare en toepasbare oplossingen. Zien we kansen? Dan gaan we ervoor. We streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen maar ook de onze én die van onze partners.

Ben je op zoek naar een ervaren private label fabrikant? Of wil je juist thee inkopen van een gevestigd merk? Beide is mogelijk en we bekijken samen met jou welk theeconcept perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

Is de theewereld nieuw voor je? Don’t worry. Met onze ervaring in thee begeleiden we je van idee tot eindproduct. We denken met je mee en gaan voor creatieve oplossingen.