Sunleaf, net even anders.

sunleaf-theeplukster-twoleavesandabud

HIGH VALUE FOR MONEY

Met Sunleaf heb je een high value for money thee in handen. Met andere woorden: goede, duurzame thee voor een competitieve prijs.

In het zuiden van India wordt de thee geplukt en vervolgens verpakt in kleurrijke, FSC-gecertificeerde doosjes. Theepluksters hebben de beste theeblaadjes geselecteerd, zodat je bij elk kopje thee kunt genieten van het goede uit de natuur. Onze thee wordt geplukt, verwerkt, geblend én verpakt door de lokale gemeenschap die beschikt over jarenlange kennis en ervaring. Met elk kopje Sunleaf thee draag je daardoor bij aan een groeiende lokale economie.

Dat maakt onze thee net even anders.

sunleaf-ginger-lemongrass

Het assortiment

Het assortiment bestaat uit 12 heerlijke smaken. Van een all time favourite als Earl Grey tot aan een cafeïnevrije Gember Citroengras. Dankzij de heatseal enveloppen is er een optimaal smaak- en geurbehoud. De thee is Green Deal proof verpakt waardoor het een welkome aanvulling is bij het gft-afval.

Daarnaast bevat het Sunleaf assortiment ook een instant tea: ideaal voor een snelle kop thee uit de warme dranken automaat.

Als leverancier van een puur natuurproduct nemen we onze verantwoordelijkheid voor mens, product en omgeving. We maken fundamenteel steeds betere keuzes. Meer impact op de waardeketen, meer focus op gecertificeerd biologisch, en op weg naar zero waste

Pim Oostrom | Directeur Axxent Masters in Tea

Contact over Sunleaf

    • bradley's-thee
    • teaoflife-thee
    • privatelabel-eigenmerk