Thee kopen

zorg voor een verrassende ervaring in jouw horecazaak

sunleaf-theeplukster-twoleavesandabud

(Verse) thee bestellen?

Gasten in jouw horecazaak een aangename beleving meegeven is prioriteit. Een aangename beleving is een combinatie van lekker eten, een gezellig interieur en verrassende drankjes. Bij die laatste kan Axxent Masters in Tea jou een handje helpen.

Axxent Masters in Tea is de ideale partner voor het inkopen van thee. Met toewijding aan vakmanschap, oog voor duurzaamheid en hoogwaardige producten tillen we jouw horecazaak naar een hoger niveau.

Ons assortiment omvat een breed scala aan theeën: variërend van traditionele zwarte thee en groene thee tot zeer verrassende infusies en kruidenmelanges. Dat maakt dat je jouw gasten een gevarieerde theekaart aan kan bieden: perfect afgestemd op de smaakvoorkeuren en stemming van jouw gasten.

Jouw positionering als horecazaak wordt mede bepaald door kwalitatieve én duurzame theeconcepten. Als thee horeca leverancier hebben we daarom Bradley’s ontwikkeld: ons theemerk exclusief bestemd voor horecagelegenheden. Als je buiten de deur een kop thee drinkt, wil je wat anders dan het gebruikelijke kopje thee thuis nietwaar?

Voor Bradley’s hebben we een unieke huisstijl ontwikkeld, herkenbaar aan de nummers op de verpakking. De Piraminis zijn een echte eye-catcher kleurrijke mini-doosjes voor extra impact en beleving bij het theemoment van je horecagasten.

Thee is jouw sleutel tot een verrassende horeca-ervaring.

Waarom thee kopen bij Axxent Masters in Tea?

We bestaan ruim 15 jaar en zijn uitgegroeid tot internationale thee leverancier. Axxent werkt nauw samen met theeboeren uit Sri Lanka en India, waarbij we zorgen voor duurzame teeltmethoden en eerlijke handelspraktijken. Kies je voor Axxent? Dan kies je niet alleen voor onze verrassende thee, maar draag je ook bij aan positieve verandering in de (inter)nationale theebranche.

We zijn private label producent van duurzame theeproducten. Daarnaast zijn we innovatief en gaan we altijd voor haalbare en toepasbare oplossingen. Zien we kansen? Dan gaan we ervoor. We streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen maar ook de onze én die van onze partners.

Dankzij de combinatie van buitengewone theevariëteiten, deskundige begeleiding en een focus op duurzaamheid, kun je je gasten een onvergetelijke thee-ervaring bieden die past bij de culinaire visie van je horecazaak. Wil je meer informatie over onze theeconcepten of onze thee bestellen? Neem dan contact op met ons. Wij adviseren je graag over ons uitgebreid en divers assortiment thee.

Contact